Ouder

tekening_oudersWelkom bij Villa VIP, psychologenpraktijk voor kind en jeugd. Villa VIP is een psychologenpraktijk voor Very Important Persons; uw kind dus!

Wat kunnen wij voor u doen?

U bent bij Villa VIP binnen gekomen, omdat er zorgen zijn over uw kind. Uw kind blijft achter in de ontwikkeling, laat problemen in het gedrag zien of lijkt met emoties in de knoop te zitten.

U heeft behoefte aan een deskundige die meekijkt, meedenkt en advies of begeleiding kan bieden. Villa VIP kan u deze deskundige ondersteuning bieden en samen met u en uw kind uit zoeken wat er aan de hand is en aan een oplossing werken.

Wij zien uw kind als een VIP en daarom wordt het advies en de behandeling zo veel mogelijk als maatwerk aangeboden.  Daarbij maken we graag gebruik van de unieke talenten en eigen ideeën van uw kind en de sterke kanten van uw gezin om tot de beste VIP-behandeling te komen.

Het doel van Villa VIP is dat uw kind zich weer een Very Important Person gaat voelen; een persoon die er mag zijn, zijn problemen de baas is en met voldoende zelfvertrouwen en plezier de wereld instapt.

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin