Aanmelden

tekening_oudersVoor aanmelden is een verwijsbrief van de huisarts, de jeugdarts van het Centrum voor Jeugd en Gezin of een jeugdconsulent van gemeente Lansingerland nodig. Tevens is een ondertekend toestemmingsformulier van u als ouders nodig. Mocht u als ouders gescheiden zijn, dan moet dit formulier door jullie beiden ondertekend worden.

U kunt uw kind aanmelden bij Villa VIP, door het aanmeldformulier op onze website in te vullen en digitaal naar ons toe te sturen. Na ontvangst van het aanmeldformulier krijgt u een uitnodiging voor een eerste afspraak. Wij streven naar een eerste afspraak binnen 6 weken na ontvangst van het aanmeldformulier.

Wanneer u nog vragen heeft voordat u uw kind wilt aanmelden, kunt u uw vraag via het contactformulier op onze website stellen.

Privacy

Met het invullen van ons aanmeldformulier geeft u Villa VIP toestemming om de gegevens van u en uw kind te mogen bewaren. Villa VIP zal zeer zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens omgaan. Na afronding van de behandeling bewaren wij de gegevens voor een periode van 15 jaar (dit is een wettelijke vereiste). Wanneer wij uw gegevens hebben ontvangen, maar er heeft nooit een ontmoeting tussen ons plaats gevonden, zullen wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen.

Aanmelden

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin