Tarieven

tekening_oudersBinnen Lansingerland

De gemeente Lansingerland is verantwoordelijk voor alle hulp, zorg en ondersteuning aan kinderen tot 18 jaar en aan hun ouders. Villa VIP heeft vanaf 2018 met de Gemeente Lansingerland een contract kunnen afsluiten, zodat onze zorg volledig wordt vergoed voor inwoners tussen de 0 en 18 jaar.

Buiten Lansingerland

Woont u niet in Lansingerland, heeft u geen verwijsbrief of past de problematiek van uw kind  niet binnen een DSM-V diagnose, maar u wilt toch hulp voor uw kind, dan bent u nog steeds van harte welkom bij Villa VIP.  De kosten van de behandeling komen dan voor eigen rekening. Voor een gesprek volgen wij de richtlijnen van de NZA (Nederlandse Zorgautoriteit) en rekenen 95,- euro per uur (45 minuten gesprekstijd en 15 minuten voorbereidingstijd en administratietijd). Na een intakegesprek van 90 minuten  wordt 120,- in rekening gebracht. Dit bedrag zal per gesprek aan u gefactureerd worden.

Ten alle tijden geldt; lukt het niet om naar een afspraak te komen, dan maken we graag een nieuwe afspraak.  Let op;  wanneer de afspraak binnen 24 uur wordt afgezegd, zullen wij de kosten voor een half gesprek in rekening brengen (47,50 euro).

Intelligentie onderzoek

Wij bieden de mogelijkheid voor het afnemen van een intelligentieonderzoek. Hiervoor maken wij gebruik van de WISC-V. Het tarief hiervoor bedraagt 650 euro per onderzoek. Het onderzoek bestaat uit een intakegesprek, het onderzoek, een adviesgesprek en rapportage van het onderzoek.

 

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin