Training – VIP je kind

Training: VIP je Kind

Training - VIP je kind

Voor wie?

 

Een training voor jullie als ouders, waarin je leert hoe je kind zich weer VIP te laten voelen.

Wanneer je als ouders het idee hebt dat jullie zelf je kind een duwtje in de rug willen geven om zich weer lekker in zijn/haar vel te laten voelen en grip te geven op zijn/haar emoties.

Wij geloven dat een kind zich VIP voelt wanneer het gelooft in zichzelf, vertrouwen heeft in eigen oplossingen bij moeilijke of spannende situaties en lekker in zijn of haar vel zit.

 

Wat kun je verwachten?

 

Tijdens de training reiken we tools aan, waarmee jullie je kind kunnen leren grip te krijgen op emoties en zijn of haar oplossingsstrategieën te vergroten. Hierdoor worden kinderen sterker in hun autonomie en groeit het zelfvertrouwen.

Uiteraard is er ook aandacht voor de rol van jullie als ouders, zodat jullie samen naar het VIP gevoel kunnen toewerken en mooie VIP momenten kunnen vieren! En dit alles in drie avonden.

De training start met een individueel oudergesprek waarin jullie als ouders kunnen aangeven op welke momenten jullie je kind een extra zetje zouden willen geven. We inventariseren in dit gesprek wat jullie willen leren om je kind op weg te helpen bij milde angst, onzekerheid of boosheid.

 

Vervolgens zijn er 3 trainingsavonden met andere ouders. We bieden een kijkje in de keuken van onze eigen therapie aan kinderen werkend vanuit het cognitief gedragstherapeutische kader. De vertaalslag naar jullie eigen thuissituaties proberen we zoveel mogelijk aan te bieden, zodat jullie thuis gedegen aan de slag kunnen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE 3 INSPIRERENDE AVONDEN

Deze training vindt plaats op 7, 14 en 28 november 2019 van 19.30 tot 21.30 uur bij ons op de praktijk. Zou je graag mee willen doen met de training 'VIP je kind'? Schrijf je dan in om meer informatie te ontvangen. Wanneer de training plaats vindt, laten we jou dit het eerst weten.

Prijs: € 350 per stel

Kosteloos bij verwijzing via de gemeente

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief