Training – VIP Your Family

Training: VIP your family

Training - VIP your family

Geniet van de kinderen, de tijd gaat al snel genoeg! Vier het gezinsleven! Wees je bewust van de mooie momenten met elkaar! Klinkt allemaal goed! En loopt het ook al lekker zo?

Of zijn er toch best wat momenten van racen van de ene naar de andere activiteit, van niet echt horen wat je kind je vertelt, maar al multitaskend op goed geluk reageren, van meer managen van het gezin, dan genieten met het gezin?

Zin om dit onderwerp bewust voor jullie eigen gezin beet te pakken? Dat kan!

 

In drie avonden biedt Villa VIP met de training “VIP your family” de gelegenheid hiermee aan de slag te gaan. Thema’s die aan bod komen zijn; hoe willen jullie dat jullie kinderen over tien jaar terugkijken op hun gezin van herkomst? Welke normen en waarden zijn het fundament van jullie gezin? Welke tradities en welke drives maken jullie gezin! Hoe bouwen jullie bewust aan jullie gezin ook voor de lange termijn.

Plaatje met inspirerende quote

Na het volgen van deze training hebben jullie een waardevol document waarin de normen en waarden voor jullie unieke gezin staan opgenomen. Met dit document wordt de koers bepaald. Daarnaast biedt de training een unieke gelegenheid om samen als stel plezier te beleven en creatief aan de slag te gaan om iets moois en blijvends voor jullie gezin te maken.

Inschrijven kan op twee manieren. Door jullie aan te melden via onderstaande inschrijfknop. Kosten €295,00. Door aan te melden via de gemeente Lansingerland. U neemt contact op met onze contactpersoon van het Centrum voor Jeugd en Gezin, Charlotte Vermerris. Middels een kort telefonisch gesprek kunt u aangeven welk resultaat jullie met de training “VIP your family” voor jullie gezin hopen te verwachten. Haar toewijzing is noodzakelijk om in aanmerking te komen voor een volledige vergoeding van deze training, door de gemeente Lansingerland.
Contactgegevens: Charlotte Vermerris c.vermerris@kwadraad.nl 06–40715256

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE 3 INSPIRERENDE AVONDEN

Kosteloos bij inschrijving via de gemeente

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief