Wie zijn wij

Wij zijn Léanne van Goch en Melissa Spoor. Samen hebben wij Villa VIP, een psychologen praktijk voor kind en jeugd, opgericht.

Wij zijn beiden gezondheidszorgpsycholoog (GZ psycholoog) gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren en ingeschreven in het BIG-register als GZ-psycholoog en bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) als psycholoog NIP.

Léanne is tevens ingeschreven bij de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Orthopedagogen en Onderwijskundigen (NVO) als orthopedagoog-generalist.

Onze droom

In januari 2014 hebben wij de deuren van Villa VIP geopend en is voor ons een droom in vervulling gegaan. Na jaren werkzaam geweest te zijn binnen de jeugdzorg, kinder- en jeugdpsychiatrie en de medische psychologie, is het voor ons nu tijd voor een kleinschalige praktijk. Wij gaan voor directe persoonlijke betrokkenheid, korte lijnen en een effectieve aanpak.

Wij vinden het belangrijk dat uw cliënt zich bij ons welkom en thuis voelt. Ons doel is dat uw cliënt zich weer belangrijk voelt en kan zijn zoals hij of zij bedoeld is.

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin