Aanmelden

tekening_kinderen

Ben jij jonger dan 16 jaar, dan kun jij door je ouders bij Villa VIP worden aangemeld. Voor aanmelden is een verwijsbrief van jouw huisarts, de jeugdarts van het Centrum voor Jeugd en Gezin of een jeugdconsulent van gemeente Lansingerland nodig. Ook is een toestemmingsformulier van jouw ouders nodig. Mochten jouw ouders gescheiden zijn, dan moeten beide ouders dit formulier ondertekenen.

Vanaf 16 jaar kun jij jezelf aanmelden door het aanmeldformulier op onze website in te vullen. Na ontvangst van het aanmeldformulier doen wij ons best om binnen 6 weken een eerste afspraak met jou in te plannen. Ook hier is wel een verwijsbrief nodig.

Wanneer jij nog vragen hebt voordat jij je wilt aanmelden, kun je deze stellen via het contactformulier op onze website.

Privacy

Met het invullen van ons aanmeldformulier geef jij Villa VIP toestemming om de jouw gegevens te mogen bewaren. Villa VIP zal zeer zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens omgaan. Na het afsluiten van de behandeling bewaren wij de gegevens voor een periode van 15 jaar (dit is een wettelijke vereiste). Wanneer wij jouw gegevens hebben ontvangen, maar er heeft nooit een ontmoeting tussen ons plaats gevonden, zullen wij jouw gegevens uit ons bestand verwijderen.

Aanmelden

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin