Wie zijn wij

Wij zijn Léanne van Goch en Melissa Spoor. Samen hebben wij Villa VIP, een psychologen praktijk voor kind en jeugd, opgericht.

Wij zijn beiden gezondheidszorgpsycholoog (GZ psycholoog) gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren en ingeschreven in het BIG-register als GZ-psycholoog en bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) als psycholoog NIP.

Léanne is tevens ingeschreven bij de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Orthopedagogen en Onderwijskundigen (NVO) als orthopedagoog-generalist

Onze droom.

In januari 2014 hebben wij de deuren van Villa VIP geopend en is voor ons een droom in vervulling gegaan. Na jaren werkzaam geweest te zijn binnen de jeugdzorg, kinder- en jeugdpsychiatrie en de medische psychologie, was het voor ons nu tijd voor een kleinschalige praktijk. Wij gaan voor directe persoonlijke betrokkenheid, korte lijnen en een effectieve aanpak.

Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons welkom en thuis voelt en wij vinden het bijzonder dat wij voor een bepaalde periode in jouw leven mee mogen kijken. Ons doel is dat jij jezelf  weer belangrijk voelt en kan zijn zoals je bedoeld bent.

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin